Maandag 27-8-2018

      Geen reacties op Maandag 27-8-2018

En het is al weer maandag !

Even een paar dagen geen nieuws aangezien er weinig valt te melden.
Maar het gaat goed !
Dit is de 6e stopdag en het gaat mij eigenlijk ontzettend makkelijk af.
Ik heb absoluut geen moeite om van de sigaretten af te blijven hoewel er wel steeds dat stemmetje is dat zegt dat een sigaretje best mag šŸ™‚

De bijwerkingen van de Champix zijn zo goed als verdwenen. Ik moet wel echt iets eten voordat ik een tablet inneem anders wordt ik misselijk, maar dat is op dit moment dan ook het enige bijwerking dat ik ondervindt.
Wat wel ontzettend fijn is, dat ik erg rustig ben onder het stoppen. Bij vorige “cold-turkey” pogingen was ik zenuwachtig/gespannen, op gezette momenten zat ik mezelf op te vreten niet wetende wat te doen met de “overgebleven” tijd die ik normaal altijd weg rookte.
Niets van dit alles heb ik op dit moment, het is bijna alsof ik nooit gerookt heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *