Donderdag 23-8-2018

      Geen reacties op Donderdag 23-8-2018

2e stopdag !

Opgestaan, ontbijtje, tabletje en naar het werk gegaan.
Tot nu toe nog steeds geen drang om te roken, zelfs geen zin om te roken !
Ik voel me best goed, ook na het innemen van de tablet merk ik na een uurtje dat de Champix zijn ding doet maar de nare effecten zoals vorige week zijn er zo goed als niet.

Vandaag even contact gehad met mijn coach en zij vertelde mij dat het zeer waarschijnlijk is dat het raar/slecht voelen samenhangt met het roken. Daar is Champix tenslotte ook voor: om je te laten stoppen met roken en dat gebeurd dus door je slecht te laten voelen wanneer je rookt.
Die link had ik inderdaad ook al gelegd en sinds ik niet meer rook, nemen de bijwerkingen van Champix gelukkig ook inderdaad af !

Dag 2 :
Stopen met roken dag 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *